Vietnamese loempia

Elke Pham-Vu loempia begint met dagverse groenten. Na het wassen en snijden, rollen we de vulling in het loempiavelletje. Door de traditionele bereidingswijze blijven de vitaminen en de knapperigheid van de groente behouden.

Kip-loempia

Vietnamese kiploempia met een vulling van dagverse groenten (winterpeen, witte kool, taugé en prei), vermicelli en een mix van specerijen.

Vlees-loempia

Vietnamese varkensvleesloempia met een vulling van dagverse groenten (winterpeen, witte kool, taugé, prei), vermicelli en een mix van specerijen.

Groente-loempia

Vietnamese groenteloempia met een een vulling van dagverse groenten (winterpeen, witte kool, taugé, prei), vermicelli en een mix van specerijen.

Kip-kerrie loempia

De Kipkerrie Loempia is een grote loempia met kerriekruiden. Het jasje is krokant, gevuld met grote stukjes kippedijvlees en knapperige groenten.

Vulling: Kipdijvlees (50%), groenten (50%): (ui, prei), sehoen, paneermeel (tarwe, rogge), water, kruidenenspecerijen: (suiker, kerrie, zout, smaakversterker (E621), zwarte peper).