Elke Pham-Vu loempia begint met dagverse groenten. Na het wassen en snijden, rollen we de vulling in het loempiavelletje. Door de traditionele bereidingswijze blijven de vitaminen en de knapperigheid van de groente behouden.
Vietnamese kiploempia met een vulling van dagverse groenten (winterpeen, witte kool, taugé en prei), vermicelli en een mix van specerijen.
Vietnamese varkensvleesloempia met een vulling van dagverse groenten (winterpeen, witte kool, taugé, prei), vermicelli en een mix van specerijen.
Vietnamese groenteloempia met een een vulling van dagverse groenten (winterpeen, witte kool, taugé, prei), vermicelli en een mix van specerijen.
De Kipkerrie Loempia is een grote loempia met kerriekruiden. Het jasje is krokant, gevuld met grote stukjes kippedijvlees en knapperige groenten.
Vulling: Kipdijvlees (50%), groenten (50%): (ui, prei), sehoen, paneermeel (tarwe, rogge), water, kruidenenspecerijen: (suiker, kerrie, zout, smaakversterker (E621), zwarte peper).
Deze website is met Jimdo gemaakt. Registreer je nu gratis op https://nl.jimdo.com